Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...ah...bara så...


Jag Tänkte...


Jag tänkte
Att jag nog
Borde tänka lite mer
På mig själv

Jag tänkte
Att vi nog
Borde tänka lite mer
På varandra

Som vi gjorde då
Som jag gör än
Som du nog också gör
Ibland
När natten kommer
Med tystnaden

Jag tänkte
Att du nog
Borde tänka lite mer

På mig…




TT

© 2016




Fri vers av TT
Läst 189 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-03-14 12:49



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fin som dina texter alltid är...
2016-03-26

  Maiah VIP
Det är som att skriva sin önskan på en dimmig glasruta, vill man att den ska synas eller önskar man att varma vindar ska torka bort
2016-03-21

  Elisabeth H
Längtansfull önskan. Fin!
2016-03-15

  Maria Sundelin VIP
Gillar upplägget
Kramar
2016-03-14

    ej medlem längre
Att tänka mer på dig, låter ego.
Börja med att bry dig mer så kommer hon kanske att bry sig om dig också.
2016-03-14

  Solstrale VIP
Ha ha, gullig sann och smart! Jätte fyndigt och upplysande! Tack!
2016-03-14
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT