Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tungans makt

Min ådra i pannan bultar
Mitt hjärta pumpar
Ilskan stiger sakta
Man får sin tunga vakta

Vill skrika rakt ut
Men måste veta hut
Barns intrigitet beakta
Dock deras argument slakta

Varför vill ingen förstå
Om vi håller på så här vet ingen hur det går
Är det någon som undrar hur de mår

Mitt hjärta pumpar
I magen känns klumpar
Vi borde lär ut
Hur man veter hut




Fri vers (Fri form) av Dennis Axelsson
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-14 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dennis Axelsson
Dennis Axelsson