Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att växa upp

Vem ska hålla min hand?
När man går från barn till man
När åren rullar på
Kärleken bråkar och ler
Sliter, tär och så
När det ut med min motorväg
Ligger spår av gårdagen
Och en svunnen tid
Vissa saker förmultnar
Andra får hjärtat att bulta

Vem kastar minnen
Minnen från igår

Vem samlar saker
Sakerna där jag går

Vem håller handen
Vem förstår hur jag mår?




Fri vers (Fri form) av Dennis Axelsson
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-06 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dennis Axelsson
Dennis Axelsson