Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I månens sken

Där sitter vi
På en sten
Nere vid vattnet
I månens sken
Vinden smeker sakta
Den är så len

Vem kunde ana – Vem kunde tro
Att det var här – Här vi byggde vår bro
Bron till ditt hjärta
Bron till din famn
Håller hårt i handen i månens sken
Den blicken – Jag kan den

Första lövet
Ringlar ner
Ytan kan bära det
Och strömmen
Fångar det
Ser det ej mer

Tiden går
Så bra jag mår
Vill inte lämna
Jorden rämnar
På den plats
Där jag står

Vem kunde ana – Vem kunde tro
Att det var här – Här vi byggde vår bro
Bron till ditt hjärta
Bron till din famn
Håller hårt i handen i månens sken
Den blicken – Jag kan den

Hösten närmar sig
Kylan grämer mig
Och våra plats
Vid vattnets kant
På stenen
Känns obekant

Till platsen vid vattnet
Jag kommer tillbaka
Till dig igen
För att bevaka
Och känna kärleken
Igen och igen

Vem kunde ana – Vem kunde tro
Att det var här – Här vi byggde vår bro
Bron till ditt hjärta
Bron till din famn
Håller hårt i handen i månens sken
Den blicken – Jag kan den
Den kärleken – Vi fann den
På våran sten
I månens sken






Fri vers (Fri form) av Dennis Axelsson
Läst 359 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-29 14:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känns som en vacker kärleksballad.
2016-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Axelsson
Dennis Axelsson