Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankeställande


Betraktas

Jag står där i ett hörn
Försöker se allt
Jag är bara en i kön
Som tycker det är kallt

Allt ska in i mitt liv
Allt ska hit
Korten ifrån din giv
Allt ska in dit

In i själens botten
Det gör smärtsamt ont
Ut med genombrotten
Huvudet med handen emot

Vilar själens öppna sår
Ont ska fördrivas
Lutar mig där jag står
I den långa kön
Till världens hörn




Fri vers (Fri form) av Dennis Axelsson
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-17 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dennis Axelsson
Dennis Axelsson