Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utanför

Jag slår på min sjumila blick
Inget blir i fokus
Allt blir smetigt
Utanför mitt fönster

I mitt sinne vill jag få skärpa
Hitta en enda del att se
Se klart, förstå
Utanför mitt fönster

Där långt bort i fjärran
Viner kulor och granater
Krutets dimma ligger tät
Utanför mitt fönster

Alla ropar sitt sista i nöden
Vissa skriker in i döden
Allt händer här
Allt händer nu
Utanför mitt fönster





Fri vers (Fri form) av Dennis Axelsson
Läst 338 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-08 08:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dennis Axelsson
Dennis Axelsson