Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dashboard

I got a crack in my dashboard
not deep
just deep enough
to hold dirt

I got a scratch in my shirt
not deep
just deep enough
to show

I got a thorn i my heart
not deep
just deep enough
to hurt




Fri vers (Fri form) av Dennis Axelsson
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-10 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dennis Axelsson
Dennis Axelsson