Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland är det svårt

Vi behöver det här
En saga ett slott
Kalla det för begär
Luta sig tillbaka
Njuta av att vara här
Sitta och bevaka

Det är ju nämligen så
Att ingen vet hur det går
Mitt och ditt kan bli vårt
Livet är lätt, inte hårt
Ska vara lätt inte hårt
Men

Men ibland är det svårt




Fri vers (Fri form) av Dennis Axelsson
Läst 356 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-04 11:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dennis Axelsson
Dennis Axelsson