Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur samlingen Mina bekännelser ...


På ytan kan man tro att jag är ...

... en hopplös romantiker
som i alltför hög grad
såväl hyllar 
som är beroende av 
den äkta kärleken ...

Men det är ej
hela den sanna bilden av mig ...

Ty min tro på
och mitt beroende
av  den äkta kärleken
och min längtan
utgör själva fundamentet
i varje skrymsle och vrå
nu som då
inom hela mig ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-03-14 17:06



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Den äkta kärleken är visserligen ett svårfångat stycke fenomen!

Men så är väl alla våra försök att förklara känslor?

Ibland begriper någon vad man talar om -ibland inte!

Kanske just det är kärlekens väsen?


Het fackla detta!
2016-03-14

  Nellie629
om du frågar mig kan man inte bli beroende av 'äkta kärlek' eftersom de inte är i samma nivå som hat-kärlek. det är för subtilt, men de är just de som definierar riktig kärlek, eller ovillkorslös kärlek. kallat vad man vill, det är mer en energi utan slut, inte en energi gjord av kickar. plus att den alltid är där, men dom flesta är för okänsliga för att känna av den så dom går på lägre känslor utav kärlek.
du vet?
2016-03-14

    ej medlem längre
Värre än värst - på kärlek!! Din tro på och dina hyllningar till romantik och äkta kärlek sprider värme och ljus omkring sig här!
2016-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP