Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Golvet


Golvet

Utslitet parkettgolv
ett minne av alla bleka
kopior
som besökt vårat
förhållande




Fri vers (Prosapoesi) av Ulf Folke Folkesson
Läst 298 gånger
Publicerad 2016-03-14 17:15



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
Gillar.: )
2016-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Folke Folkesson
Ulf Folke Folkesson