Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stund att fundera

Lägger en tid
bara en kort minut

vad har jag missat
vad har jag kvar att ge

En stund att fundera
att göra morgondagen bättre




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-14 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson