Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Retardationens tid, april 2015


Mausoleum (Entré till Vansinnet)

Och dom levande döda reste sig ur gravarna av betong och detta var ingen metafor.
Mausoleum, absolut verklighet manifesterad i komposit, järn och stål och cement, bergart och metall.
Det statiska malandet av kött under artificiella moln, himmelskapare som försvinner i dimdolda höjder.
Här öppnade han sin ögon.

Autokorrigeringen var fullkomlig, rationell och befriad från friktion.
De levande döda döpta till namnlöshet och klassificering, modifierat icke-koagulerande smörjmedel som droppar tungt från fontaneller utmed trögflytande boulevarder.
Lasersvedda ljusreceptorer i förmodad människoskalle ser.
Konceptuellt organisk och hennes svaveldoftande fruktbarhet, hennes genetiska information ofrivilligt konstituerad av hudomhuldat skelett, fumlande efter petriskålens periferi, genomskinlig och substantiell.
Det stämbandslösa tiggandet; "Snälla, snälla, detta är inget liv. Snälla" hört av ingen moder som svarar att livet är mitt och livet är av min vilja.
Här stängde han sina ögon.




Fri vers (Fri form) av vibhava-tanha
Läst 327 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-14 22:12



Bookmark and Share


  Dick Ainranher
Obehaget stryker sig tätt mot mitt allt mer svettkantade ansikte. För det skrivna men vibrerande äcklet manifesterar sig som en ovälkommen kväljning i mitt bröst. Sanningen är ovälkommen för mig än men likväl en sanning. Vi har kokat ner det till genetisk information och inget mer. Ja, snälla, snälla, detta är inget liv men likväl det enda jävla liv vi skapar.
2016-03-14
  > Nästa text
< Föregående

vibhava-tanha
vibhava-tanha