Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Desillusionens tid, oktober 2015


Ingen dagbok

Detta är ingen dagbok
jag kände igen känslan
svindeln och det avgrundslösa bortom ordet.
Lögnen är det uppenbara
inte tvärtom för illusionen är verklighet
i våldsmonopol, propaganda och betong.
Auktoritet är dom frivilligt frihetsberövades egendom
exklusiva i separation och psykos
kramp, förfall och fullspektrumsvåld.




Fri vers (Fri form) av vibhava-tanha
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-14 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vibhava-tanha
vibhava-tanha