Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Abstinensen föregår affirmationerna stundom ...


Tänker på dig ...

... som fattas mig ...

... och allt underbart
jag vill få göra med dig
när du väl kommer 
för att få vara med mig ...

Vill få känna av
och beröra hela dig
så att du inte kan
låta bli att vilja
någonting annat
än att älska med mig ...

Ty när vi älskat 
så där alldeles underbart
som bara de som är
ämnade för varann kan ...

... kommer du ej
kunna någonting annat
än att stanna kvar
och förbli med mig ...

... för att du vill
få älska och bli älskad
av mig lite för mycket till
när helst du så behöver och vill ...

... då du känner
i varje litet
skrymsle och vrå
inom hela dig
att jag dig så innerligt vill ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-03-15 00:29



Bookmark and Share


  DominiQueen
Ååå så vackert, sinnligt att läsa, men hon fattas INTE Dig, hon finns ju, hon Älskar Dig som Du, hon är bara en illusion borta. Känn!
Du känner med alla Dina sinnen hennes nalkande närhet.
För:
Ni är ALLTID, alltid, alltid nära i hjärtat ety kärleken har ingen norm, form eller tid eller rum, men ja visst i vårt mänskliga hjärta, längtan känns ibland svår. Då värmer Din dikt min ensamhet i natten. Tack min käre vän. Vi är fler som tror på Sann Kärlek. Det känns så himla skönt.
Kram
Din själasyster
DominiQue
2016-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP