Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina dömande blickar.

Dina blickar
ser och dömer

inte är du bättre
eller är de det du tror
att du är bättre

för mig är alla lika bra
men du ser bara en värld och det är din värld.




Fri vers (Fri form) av flordeoro
Läst 200 gånger
Publicerad 2016-03-15 01:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flordeoro