Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Många glimtar ur det tankekaos som råder inom blir det ...


Du ockuperar inte bara mina tankar ...

... utan även
min själ och mitt hjärta 
såväl när jag är vaken
som i mina drömmar ...

Men även om
du ännu ej
finns här hos mig
välkomnar jag
tanken på dig
som är ämnad för mig ...

Ty vad
skulle jag väl göra
förutan hoppet 
om dig
och din existens ...

Det är ju det
som hjälper
min själ och mitt hjärta
att om vad det är jag behöver
kunna komma överens ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-03-15 03:02



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Väl förmedlad längtan och saknad!
2016-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP