Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som vanligt, som sagt, till dig dvs läsare: utgå från ditt egna perspektiv. Tack på förhand för att du tar dig tid att läsa.


Mycket händer- Anyway

från tanke till handling
till öron från munnar
av konsekvens
samveten bränns
fler konsekvenser
mycket händer
och sker

medmänniskas integritet
-söndrad och skändad?

what is going on?

muntliga ord?
slutna avtal?

i tystnad
och av..

tystnad?

skammen
känns?

bland
okända?

eller
kända?

(en kom väl...då)

i livet
det noteras
i flera år
sanningen är
som vårens
blommor

kommer alltid fram.

(välkommen ut ur logen, bye bye, hej då, men...sanningen då?!)

~time to break thrue and grow~
~here I go again, win-win~
« ANY-WAY »








Övriga genrer av Miah Michele Wirén
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-15 03:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miah Michele Wirén
Miah Michele Wirén