Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Friskhetsnormen 2

 

Friskhetsnormen om vad som är psykiskt normalt

omedvetet så avskiljs
dem som avviker från det normativa begreppet normalt

från gruppen ses som psykiskt normala
som har själv givit sig makten
avgöra

vad som gäller som normalt
vem som ska förminskas




Fri vers (Fri form) av Annica_N
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-15 07:33



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Du har rätt i den analysen! Gillar ditt poängterande ... Tack!
2016-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Annica_N
Annica_N