Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna på orden - Lyssna - på meningen

Lyssna - på orden
Lyssna - på meningen
När jag säger -
Jag älskar dig!

Du lyssnar inte -på orden
Du lyssnar inte - på mening
När jag säger -
Jag älskar dej !

Du får bort när jag - säger orden
Dina ögon far borta när jag - säger meningen
När jag säger -
Jag älskar dej !

vad har orden - gjort dig
vad har mening - gjort dej
När jag säger -
Jag älskar dej !

Jag menar - varje ord
Jag menar - hela meningen
När jag säger -
Jag älskar dej !

Den ordblinde poeten
Leo Rudolphzon




Fri vers av Leo Rudolphzon
Läst 250 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-03-15 07:35



Bookmark and Share


  mike irow
fanskapets...vacker!!!!!!!!!!!
2016-03-15

  Marita Ohlquist VIP
Text som berör!
Att vilja men inte nå fram.
Kanske någon som blivit sviken och inte vågar tro.
2016-03-15

  Solstrale VIP
Tycker om denna uttalade ordblindhet vilket gör den bedårande!
2016-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Leo Rudolphzon
Leo Rudolphzon