Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikt på kroppsspråk!

Det behövs mer än öra
för att höra vad som sägs
till en, av den som man har kär
för att verkligen fatta
hur det står till med den där...

Inte bara lyssna till det
som inte sägs
utan även lägga märke till
hur kroppen förs
hur stegen rörs...






Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-03-15 10:32



Bookmark and Share


  limerick
Så sant och så rätt
för att fatta kroppsspråk
som exempelvis balett
är våra ögon extraöron
annars missförstår man lätt!










balett

2016-03-19

  Eva Helene VIP
Så sant, bra!
2016-03-15

  ULJO
Ja kroppen har unika förutsättningar
2016-03-15

    Dan Myrbeck
Ja, vi kommunicerar i
många dimensioner.
2016-03-15

  Marita Ohlquist VIP
Kroppen talar sitt tydliga språk!
Ibland behövs inga ord.
2016-03-15

  lodjuret/seglare VIP
En text med flera bottnar, sådana vill vi ha våra karotter, med öron som kvarnhjul, som stulna men väl utrustade cyklar, texter som talar om om, bara osäkert kväder om vad, i ett tillönskat lyckligt bad.
2016-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt