Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

funderingar

kärleken är som vinden den går inte att hålla fasst 

eller tygla eller förstå  den kan göra en stark lycklig 

 

men den kan även olyckligt såra fylla en med hat eller 

lycka den kan visa vägen till himlen men även helvetet 

 

man kan hata kärleken starkt men man kan inte leva utan

den vad ska jag säga om det hmmmmmmm !

 

 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 220 gånger
Publicerad 2016-03-15 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten