Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med din högra hand

Med din högra hand
Rörde du vid mitt hjärta
Och snön smälte bort




Bunden vers (Haiku) av Roger VIP
Läst 458 gånger
Publicerad 2006-05-02 01:07



Bookmark and Share


  Manal
vilken berörande dikt.. vacker.
2006-05-08

  Daniel_78 VIP
mmm jag gillar första raden
en är braig
2006-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP