Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Härliga tider

Skrivmaskin
ljudet av tryckandet på tangenterna
karbonpapper
vita A4 papper
och tippex


det var tider det.




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 211 gånger
Publicerad 2016-03-15 17:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag kan verkligen relatera till detta.
Men det är skönt att slippa Tippex (som f ö uppfanns av mamman till en av medlemmarna i The Monkees).
2016-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson