Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nuet


Vårkänslor

Där satt jag med kaffekoppen
i handen, eftermiddagssolen
i ansiktet och fågelsång i
öronen.

Plötsligt ser jag två nässel
fjärilar komma flygande.
I nästa sekund landade de
på mitt byxben och ogenerat
parade de sig i det vackra solljuset.

Kärlek som inte kan fångas och
begränsas. Transformationen är
på väg, Puppan spricker och livet
föds.




Fri vers av WyS VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-03-15 17:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken lyx att fånga livet!
2016-03-17

  Solstrale VIP
Förra året såg jag för första gången två humlor para sig, hann ta en bild, ska publicer i framtiden. En sensuell vårbetraktelse du ger oss, livgivande vackert! Tack!
2016-03-17

    ej medlem längre
Förundransvärt ögonblick! och med ett sådant vackert slut.
2016-03-16

  Daniela I
Fin!
2016-03-15
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP