Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Affirmationsprocesserna kommer i alla de tänkbara som otänkbara former ...


Drömmer i vaket tillstånd ...

... om den dig
jag söker finna
som är ämnad för mig ...

Och som du
som känner mig vet
är jag benägen 
att ofta drömma
synnerligen konkret ...

Drömmarna
inreder min verklighet
med längtan och saknad
och ett litet groende
stilla beroendeframkallande hopp
om att få vakna
nära tätt intill 
din själ och kropp ...

Dig jag så innerligt vill
och som jag stundom undrar
om du ens verkligen finns till ...

Men så som jag väljer
att tro på
livets makt och gåva
att mena mig väl ...

... väljer jag jämväl
att låta mig vila i visshet
om att du finns 
och kommer till mig ...

Ty det känner jag
tillit till
eftersom det är
vad mitt hjärta och själ
verkligen vill ...

... och då
kan inte vare sig
Universum eller tiden
göra annat än
att tiga still
och  låta det som ska bli
få gro, växa och slå rot
i den existens som utgör mitt liv ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-03-15 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP