Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågel Fenix

helvetets lågor släcks av himlens svalkande spöregn
kärleken stormar rakt in i min hoppfulla själ

hyenorna jagas bort av min lejonflock
tillsammans är vi starka

gamarna cirkulerar runt mej när jag går ensam
då brukar jag tänka att ni är alltid med mej

Fågel Fenix reser sej ur aska och eld
nya tider som ger mej vind under vingarna
nystart, svarta fåret väntar på att få strida med vargen.

för vi är mer lika än olika, allas blod är rött
på rullande stenar växer ingen mossa

min stam har yxhugg, rinnande koda, ståtlig krona
mina rötter rotar djupt underjorden
den förbjudna frukten vill jag ej mer smaka
men jag är hungrig på att leva, låt mej.....




Fri vers (Spoken word/Slam) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 506 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-15 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl