Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Maktlöshet sammanfattar det jag känner inom mig för stunden ...


Livets makt och gåva ...

... att mena oss väl
vet jag även gäller
min älskade sons själ ...

Men önskar blott bara
att de som finns omkring honom
och som kontrollerar 
förutsättningarna för hans liv
härbärgerade åtminstone viljan
att också låta honom få känna
att denna känsla och tro
också är hans självklara rättighet ...

Ber till alla högre makter
att sända honom all positiv energi
han behöver för att ta sig igenom
denna oönskade fas i sitt liv ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-03-15 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP