Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glimt ur ett tankesammanhang som rör sig inom just nu mitt bland allt annat som pockar på uppmärksamhet ...


Våra allra värsta fördomar ...

... rör ej
allt det vi möter,
påverkas av 

eller som
på andra sätt berör oss
i vår omvärld ...

Nej,
de fördomar
vi utvecklar och riktar
mot oss själva
och det som 
rör sig inom
liksom om vad
vi förmår
och 
vad vi kan
och inte kan
vad vi får
och inte får ...


... är 
i allt väsentligt
oöverträffade ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-03-15 21:54



Bookmark and Share


  bumerang
Vår alldeles egentillverkade
Åklagare är den grymmaste.
Men det gäller att låta även
Vår försvarsadvokat få bli hörd.

2016-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP