Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TIDEN.

jag springer
borde stanna till
och ta del av det jag får
istället låter jag tiden rinna över
när jag väl stannar till
känner jag inte igen mig
hur mår jag
vem är jag
jag stressar till något
som ska komma
varför är det så svårt att stanna till.




Fri vers (Fri form) av flordeoro
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-16 01:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flordeoro