Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen film, det var verkligheten

Solen strålar in i rummet
kvinnan i huset mitt emot
ser inte att jag ser henne
hon ligger på sängen och smeker sig själv
scenen är som tagen från en film
fast det är verkligheten som är filmen

kanske ville hon jag skulle se?





Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-16 07:37



Bookmark and Share


  DominiQueen
Så sinnligt, spännande.
Vackert.
2016-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson