Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack för att du finns

Your smile, your gaze, your heart and soul
you are wonderful

We will never meet,
You don't even know that I exist
But you are
everywhere in my life

love your voice, your accent ..
extremely..

breathtaking



tack för att du finns




Fri vers av Zandra
Läst 475 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-16 08:24



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så fint skrivet ur hjärtat
2018-07-08

  Alysse VIP
Kärleksfull varm och fylld av liv och tacksamhet
en fin text att glädjas åt
2016-03-18

    Peter Söderqvist
En fin komplexitet i versen.
2016-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Zandra
Zandra