Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag bara blöder

Vem var du
Vem blev du
Vem är du

Jag var ingen
Jag blev ingen
Jag är ingen

Vill va den du behöver

Min själ den blöder
När är smärtan över

Vem skall jag vara
Snälla jag ber dig
Förklara

You love me
But wy dont you
Need me

Snart är det över

Jag bara blöder




Fri vers av Zandra
Läst 519 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-06-22 12:38



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Starka känslor
2017-09-16

  S.A.I. Steve Lando
starkt framkomna känslor
2017-06-24

    Peter Söderqvist
En text som värker. Du beskriver känslorna så bra.
2017-06-22

  Gin83
Riktigt berörande
Starka korta stycken som verkligen sliter tag

Hoppas det inte är din egen känsla

Mycket berörande
2017-06-22

    ej medlem längre
Ytterst smärtsamt! Man känner hur själen blöder
2017-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Zandra
Zandra