Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är Normal?

Skrämmer iväg folk
tolkar allt
FEL

?

Vem behöver någon
som behöver nån

I can make my life perfect

for your own survival

Egoist

No empathy


Be your own true love

The one you should need and also
miss you like crazy!




Fri vers av Zandra
Läst 336 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-04 16:37



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
En hyllning till individualismen? Eller samhällskritik?
2016-05-04

  Staffan Nilsson
Det här läste jag nånstans, men jag har tappat källan:
"I grund och botten existerar det normala inte. För det saknar substans.
Det normala gör inget väsen av sig."
2016-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Zandra
Zandra