Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är där

Jag behöver luften du andas
Min är tom
Helt slut

Tänk om jag
Kunde

Ignorera och inte vilja ha mera

Platsen är borta
Finns inte kvar och har nog aldrig existerat

Varför ska du ha mig kvar
När allt bara var tomma dar

Jag behövs inte och det har jag aldrig

Ska inte stå i vägen

Vill inte förstöra

Jag väntar här

du är där






Fri vers av Zandra
Läst 339 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-06-20 21:45



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Dikten ger en känsla av tomhet och avstånd. En text som väcker frågor om jaget.
2017-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Zandra
Zandra