Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liten stilla tyst reflektion ...


Att för en tid bli en utanförstående åskådare ...

... till den värld
man levt och verkat i
och se hur delarna
interagerar med varandra
och helheten ...

... kan vara
minst sagt såväl
oroande 
som 
skrämmande ...

Det förstärker ej
incitamenten 
för att vilja välja
ett återinträde 
som ett ens valbart alternativ ...

Men kärlken
inte blott bara
till den rätta
alldeles innerligt underbara
utan även kärlken
till livet i sig
kan vara ett nog så starkt motiv
för sådana 
som är lite som mig ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-03-16 17:42



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Fruktan att inte våga ta steget.
Att inte våga är det man ska
frukta

2016-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP