Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ytterligare en liten tankeglimt ...


Jag börjar bli alltmer böjd ...

... att tänka mig 
kärlekens verkliga existens
även kan stå att finna
på en i allt väsentligt
lägre höjd ...

Att det må 
vara stimulerande
för den romantiska biten
att förlora sig
i det stjärnbeströdda himlavalvet
men att den verkligt äkta kärleken
blott endast står att finna
inom biosfären här på vår Jord ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-03-17 07:25



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
fin...
2016-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP