Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reflektion utan tårar


allt det jag gjorde
gjorde jag för att jag älskade dig
allt det du gjorde
gjorde du för att du inte älskade mig

tillräckligt




Fri vers av Gigi
Läst 406 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-03-17 08:37



Bookmark and Share


  Gin83
Otroligt träffsäkert
Genialt uttryckt
Kan inte bli mer slående
Mycket stark
2018-08-16

  bumerang
Blir ett med din text.
Varje ord så sant.
2016-03-23

  trixas
Gillar texten och tillsammans med namnet på den ger den en ny intressant mening <3
2016-03-23

    ej medlem längre
Texten är inte lång, men säger mycket. Du har formulerat texten väldigt skickligt och bra.
2016-03-20

  Gisela Nordell
berörande och stark text!
2016-03-18

  Jesse Jöns Tufve
Vaka på den kärlek du ger.
2016-03-18

  Densen VIP
Mitt i prick...;)

2016-03-17

  M.A.J.R
Man ger men får inte samma kärlek tillbaks. En sanning full text du skrivit.
2016-03-17

  H.C.B
jaha
2016-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi