Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren är redan här ...

... Solens strålar
värmer och sprider näring
till allt som
vaknar till liv 
och samlar kraft och energi
för att ta sig upp till ytan ...

Inom mig
kan jag känna våren
som söker finna 
vägen in i mina
skrymslen och vrår ...

Men det är ej
så där lätt
som man kan tro
ty i väntan på dig
har årstiderna inom
slagit sig till ro ...

... och då är det svårt
för någonting vårlikt
att kunna gro, växa och slå rot ...

Det är ej
blott bara jag 
som behöver dig
utan jämväl
våren 
inom mig ...

Dig 
jag är ämnad
att älska och följa
årstiderna tillsammans med
Dig som jämväl 
är ämnad för mig ...

Längtar dig!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-03-17 10:02



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Gott med vår, sol och värme...då tänds hoppet...
2016-03-22

    ej medlem längre
Vackert och hoppfullt
2016-03-17

  mike irow
Underbar!!!!!helt enkelt!1...
2016-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP