Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Själens existens och varande har enligt min tro ingenting med religion att göra ...


Det finns tvillingsjälar ...

... såväl av nära
men mer vänskaplig karaktär
än i en mer intim relation

som
den själ som är
vår själsliga livskamrat
vilken vi söker
från jordeliv till jordeliv
intill vi finner varandra ...

Och efter
det jordelivets slut 
inväntar vi
att också den andra/andre
själsliga livskamraten
når sitt jordelivs slut 
innan vi sedan tillsammans 
fortsätter vår fortsatta  resa
genom universum
vidare in i nästa dimension ...

Det är min övertygelse
som jag väljer att tro!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-03-17 13:58



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Mystikens outgrundliga gränslöshet continues....
2016-03-18

    ej medlem längre
En vacker och trovärdig övertygelse enligt mig!
2016-03-17

  bumerang
Jaa så vill jag också tro.
Känns som att jag vet
2016-03-17

  DominiQueen
Åååååå Tack Peter, mitt hjärta har sviktat, detta är väl vad jag flämtande vill tro... Tack... Tack... Ibland behöver vi påminnas om den smalatste, smalaste väg... Den enda som till Sann kärlek bär..

LoveBlessings
DominiQue
2016-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP