Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några ord som lärt mig om livet. Från en vers som speglar en djup sanning.


När du möter mörker

När du möter mörker
och livets tvära kast
Känn då hur livet rör
sig och ljuset får kontrast

Känn att du får styrka
av det som gör dig svag
att det finns nått att lära
av allt som sker var dag.




Fri vers av WyS VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-03-17 14:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bravo!
2016-03-18

    ej medlem längre
Ja så bra vännen!
2016-03-17
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP