Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden: Mike Wolfe


Om Wolfe och Människor [rimvers&aforism]

~*~ 

 

Marskatt

Så länge det finns tissetatter så...

om man säger så

en å annan mänska finns ju också
som inte krigar om saker
utan respekterar

 

*

 

Wolfe

Late 70s car and an 8-track player inside

not the plastic 80s cars with the tapedeck players
later switched for CDs

is the right vibe

 

Människor

Varför ojar sig folk enbart då vargar biter ihjäl någon genom olyckshändelser då de följer sin instinkt
värre att jägare skjuter varandra av misstag (eller med flit) men det tycker folk bara att sådant händer ibland

skydda oss från människor säger jag
djurs sätt är ärligare bara man förstår dem

 

10 & 15 mar 2016

L Patrik W Johansson

 

Metallica - Of Wolf and Man




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 576 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-03-17 22:25



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, vi har en hel del att lära oss av djuren...
2016-03-22

  Irene Åberg
Bästa*Patrik*
Jag Älskar Alla Djur*
i Vår*Vackra*Natur*
Ja*Se*Sanningen*i Vit*Ögat*
GENIALT*DEKLAMERAT*
Trevlig*PÅSK*HELG*Kram
2016-03-21

  Thomas Widemark
Om rådjuren eller älgarna äter upp nåt i min trådgård gör det mig inget, men när människor varit inne och saboterat blir jag förbannad. Har hänt några gånger.
2016-03-19

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Själv tar jag alltid av mig hatten för katten.
2016-03-19
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP