Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

olika

Alla vi är olika
vissa vågar
medans andra följer
det krävs mod och inget ånger
för att vara en av dem
de lever i en värld som ingen vanlig
person kan förstå
för att förstå måste man själv leva samma värld
för det är dem inte mindre värd.




Fri vers (Fri form) av flordeoro
Läst 181 gånger
Publicerad 2016-03-17 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flordeoro