Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOE

lägger ner tankar
på någon
som inte bryr sig
får inget av det
förutom
frågor
och tomhet
hur kan man sakna någon
som inte längre bryr sig
jag tänker på dig varje dag
du tog något av mig när du lämnade
snälla
kan jag få det tillbaka
för jag vet inte vad jag ska göra.




Fri vers (Fri form) av flordeoro
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-17 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flordeoro