Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOE

Nej
jag kommer inte ge dig
känslan av längtan
mer och mer
inser jag
och av det vill jag ingenting ha
du kan leva i det du gör
men mej kommer du inte nära
iallafall inte längre.




Fri vers (Fri form) av flordeoro
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-17 22:57



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
En tydlighet, ett Statement att nu räcker det, eller? Bra skrivet! Tack!
2016-03-21
  > Nästa text
< Föregående

flordeoro