Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det blir lite mer konkret när man får sätta ord på det man allra mest önskar och vill ...


Det finns ...

... Det är ej
blott bara vad jag minns ...

Det finns och är
här och nu ...

Insikten i sig
om att omöjligheten
att få möta dig
som är för mig ämnad
kanske inte är
så absolut omöjlig ändå ...

... Dig som mig vill
så som jag vill dig
och som kommer
för att vara och förbli
resten av livet
tillsammans med mig ...

Det fyller på
restångorna
i mitt bränslesystem
som driver mitt hopp
i väntan på att livet
bekräftar att du
ej blott bara 
är en tankekonstruktion ...

Att du är 
den som får mig känna
det jag vill få känna inom mig
Att när jag vaknar
så finns du där 
alldeles nära, nära
tätt intill mig ...

En verklig person
den kvinna som 
väcker all min
förälskelse och passion ...

Det är för mig
en liten inte helt oväsentlig del
av min sökta affirmation ...

Längtar dig
ty du fattas mig!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-03-18 02:22



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Väl förmedlad längtan och saknad!

2016-03-18

  Valkyria-Fatale
Vacker längtan i sinnlig poesi, som vanligt. Må hon denna beskrivna, men ännu anonyma kvinna gestalta sig i din närhet, inom en inte allt för tålamodsprövande tidsram.
2016-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP