Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Affirmationsprocessen synes så här till vårens ankomst lacka ur fullständigt ... Men det är bara gilla läget och ta till sig insikten om att livet är föränderligt ... också för mig ...


Förunderligt det är ...

... hur det 
kan spira inom
så som det nu gör
när våren är här ...

Drömmarna
blir till nya dimensioner
förstärker hoppet
i varje litet skrymsle och vrå
om att du 
som är den dig
vilken är ämnad för mig
ska komma
för att sedan ej
vilja att ifrån mig
någonsin gå ...

Det outgrundliga 
i allt det här
är att utan hänsyn till
förankring i termer
av realistisk verklighet
det värmer
hela min kropp och själ
alldeles underbart
innerligt och sinnligt
så där alldeles konkret ...

... som om affirmationsprocessen
övergått till någon form av
faktiskt bekräftad verklighet ...

Men det är väl som det ska va ...

Våren är ju här
och då är det blott bara
att tacka för det känsloliv
som vill så innerligt mycket till
och vara gla ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-03-18 18:28



Bookmark and Share


  Maud Louise
Föränderligt och förunderligt är livet... Våren är nog känslornas tid, så fint skrivet
2016-03-19

    ej medlem längre
Lite söt..är den allt!
2016-03-18

  DominiQueen
Visst är det underbart älskade man och broder att njuta redan här och Nu... Precis så tror jag är enda rätta, att vibrera i kärlek, och då... Simsalabim så blir vi magnetiska ;-)

Kram min älskade Du, Kärlekspoeten den okuvlige ;-)
2016-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP