Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Död får all plats

Jag vet inte hur
Hur jag ska komma undan

Hela livet
Planeten
Kretsar kring död

De få som hyllar död
Får all plats
Nog måste fler älska
Än hata
Vill jag tro

Död
Den naturliga
Kretsar i min närhet
Den finns
Vi minns

Maktlösheten
Oförstående
River i kroppen

Hur svårt kan det vara
Att älska
Att leva
Att se
Lyssna
Inte röra
Inte förgöra
Bara älska
Fan, bara älska
Hör mig.




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 190 gånger
Publicerad 2016-03-18 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP