Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Centrum

Centrum
Jag
Älskar det
Alltid gjort
Scenen
Min
Äger
När jag vill
Nu trycks jag in centrum
Utan mandat
Känner ångesten krama magen
Letar efter reträtt
Fallskärm
Fokus utan prestation
Gör mig svag
Svårt att acceptera
Att nån vill
Hylla mig som jag är
Utan betalning




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 249 gånger
Publicerad 2016-03-18 19:20



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Hylla eller hyllas är inte frågan
Att veta hur hantera hyllningen är svaret... Som när det dig når inte får dig fången, vilket många är rädda för, att inte sedan kunna uppfylla någon slags förväntan om att vara på ett visst sätt,,, ta emot den, oförblomerat! En bra text som når! Tack!
2016-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP