Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till bto´s "Not Fragile" - ord når inte dit där jag finns. Noway nevernäverbäver. Isf hade jag nöjt mig med en bibel jodå... ;)


korrekt pärmlöst

 

äkta
ur sig
väktaren av vikt
likt löftets linje

aldrig åter
aldrig

aldrig åter
utan slutets sista leende
precis

där hoppet övergår 
till total värdelöshet

och vetskap

är allt
äkta

ur sig
ord

och för säkerhets skull
ligger ett leende i axelryggs mitt

ordlöst
drar sig ur 
vänder
där sorger glider in

vänder
åttan om

korrekt

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 325 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-18 21:58



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
rätt fin denhär du! gillar känslan och ordmusiken.
2016-03-31

  SatansSon VIP
rätt fin denhär du! gillar känslan och ordmusiken.
2016-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri