Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
based on a true story... en otroligt stark kvinna


Hélène

det stinker av kiss och
sprutnarkoan i trappuppgången

den tunna fuktiga kartongbiten är
hennes säng

hon är inte längre hög
hungrig och frusen
jackan värmer inte

och securatitasvakterna släpar
ut henne i bara snön

människorna är iskalla
som går förbi och
stirrar snett dom
lever på rutin

vilka rädda små skitar
tänker hon och
drar jackan om sin
magra kropp

ett litet hånflin på
hennes blålila läppar
inte ens en frusen tår

vart är vi på väg?




Fri vers av liz
Läst 424 gånger
Publicerad 2006-05-02 11:13



Bookmark and Share


  Bengt VIP
hon har ett namn, -det finns hopp
2006-05-02
  > Nästa text
< Föregående

liz
liz